Treningstilbud

Velkommen til vårt treningssenter beliggende på Sjulhustunet i Alvdal, som omfatter styrkerom, spinningsal, dansesal og garderober med dusjmuligheter. Vi tilbyr ukentlige gruppetimer med aktiviteter som seniortrim, styrketrening i sal, step, spinning og tabata.

Styrke- og funksjonell trening

Variert utvalg med apparater for allsidig egentrening. Du kan få litt veiledning og program for å komme i gang. Vi tilbyr også styrketrening i gruppe kombinert med spinning eller salaktiviteter.

Gruppetimer

Våre gruppetimer vil gi deg energi til å føle deg frigjort og levende! Ved hjelp av enkle bevegelsesmønstre vil du oppnå en ekstra motivasjon til å følge musikkens rytmer og instruktørens intensitet. Kom i form gjennom ulike timer som styrker kroppen og gir energi!

Personlig trening

Vi tilbyr personlig trening både for deg som er medlem og ikke-medlem. Du kan også kontakte oss for kostnadsfri introduksjonstime og veiledning. 

Andre aktiviteter

Vi tilbyr også faste aktiviteter som blant annet mødretrim og gruppetimer i samarbeid med ulike foreninger som revmatikerforbundet og LHL.