Personlig trening

Vi er genuint engasjert i dine mål og ønsker, og legger mye vekt på din motivasjon og mestring på veien. Med en personlig trener vil du få effektive og motiverende treningsøkter som er tilpasset deg.

Når du investerer i en personlig trener – investerer du i din helse og ditt velvære. Vi sørger for at treningen foregår trygt og med høy faglig kvalitet. Enten du er nybegynner eller har treningserfaring fra før, kan vi sammen utforske ditt potensiale og løfte deg høyere enn noen gang!

Vi tilbyr ulike pakkeløsninger for deg som ønsker individuell oppfølging tilpasset dine behov og mål. Våre PT timer utføres på 30 minutter og 50 minutter.

INTROPAKKEN (3-5 timer x 50 min)

For deg som ønsker å teste ut hvordan det er å trene med PT, få et skreddersydd treningsprogram eller deg som har god treningserfaring fra før og ønsker spesifikk veiledning mot ditt mål. Inkluderer gratis kartleggingssamtale ved oppstart og personlig treningsprogram.

3 PT timer: 1800,-
5 PT timer: 2750,- 

TEKNIKKPAKKEN (4 timer x 50 min)

Passer for deg som ønsker å lære riktig teknikk i øvelser, hvor vi tilpasser øvelsene mot dine mål. Du lærer grunnleggende løfteteknikk, hvordan trene skadeforebyggende, samt spisse treningen for økt styrke og progresjon. Er dere to inkluderer også timene sikring under løft og teknikkorrigering.

4 PT timer: 1 person: 2300,- / 2 personer: 2990,-

LEVEL UP (10 timer x 50 min)

Pakke på 10-12 timer for deg som ønsker å komme i gang eller ønsker å gi dine treningsrutiner et ekstra løft. Du får de verktøyene du trenger til å skape gode vaner med et opplegg som fungerer for deg. Inkluderer kostholdsveiledning, treningsprogram og mulighet for coachingsamtaler underveis.

30min – 350 per time / 50 minutter – 500 kr per time / månedlig avdrag opp til 3 mnd.

LIVSSTIL (Fra 20 timer)

Dette er pakken for deg som ønsker en varig livsstilsendring og veiledning til å danne nye gode vaner i tett samarbeid med personlig trener. Her får du kostholdsveiledning, skreddersydd treningsopplegg og mulighet til coachingsamtaler mellom timene. Uansett målsetting vil du sammen med din PT skape endringer du kan ta med deg livet ut.
Fra 20 PT timer: 475 kr per time / månedlig avdrag

TREN SAMMEN MED PT DUO!

Trene med en venn eller familiemedlem? Sammen med en PT får dere målrettet og effektiv trening, hvor dere kan motivere hverandre mot målet. Timene vil inspirere til hvordan man kan optimalisere egentreningen, hvordan bygge egne mestrings- og motivasjonsstrategier, samt korrigering og sikring av hverandres teknikk. Treningen tilpasses også individuelt. Dobbel treningsglede på delte kostnader!

Enkelttimer: 800,- per time
5 timer: 750,- per time
10 timer: 700,- per time
20 timer: 650,- per time