Timeplan


Timebeskrivelser:

Step/Styrke

En av våre mest populære timer! Energisk gruppetime med bruk av stepkasse. Deretter styrketrening med øvelser som kan tilpasses. Timen består av 4 bolker med step og 4 bolker med styrke. Intervall: høy puls på stepdelen med passe koordinasjon på trinn som skal gi litt utfordringer, svette og glede. Basser både nybegynnere og viderekomne. 

Tabata 60

Kom i form på rekorttid! En variant av klassisk sirkeltrening med fokus på styrke. På ulike stasjoner, rullerer man på øvelsene etter endt arbeidsperiode. Det jobbes i 20 sekunder om gangen med 10 sekunder pause mellom hvert sett. Totalt er det 8 sett per øvelse før rullering. Varierte øvelser som trener opp styrken og utholdenheten ut ifra nivået til den enkelte deltaker. Tilpasses ut ifra utgangspunkt, skader og anbefales som prøvetime for deg som er ny til trening.

Kortstokkøkt 30 min

En heftig, motiverende og morsom treningsøkt for alle! Økta starter med spesifikk oppvarming og instruksjon av øvelser.. 4 symboler = 4 øvelser. Intervall på 5-10 min per del. Antall repetisjoner ligger i kortet du trekker. Variasjon mellom styrke og kondisjon med tilpasninger. Totalt 20-30 min. Passer både viderekomne og deg med noe erfaring fra før. Velkommen på prøvetime – Møt opp litt før timen, så vil instruktøren gi deg en gjennomgang av øvelsene.

Seniortrim

Trening, inkludering og felleskap –  dette er en time som kan tilpasses hver enkelt med variasjon for hver gang. Oppvarming 15 min på egen hånd med enten spinningsykkel eller tredemølle. Timen starter med 5 min spesifikk oppvarming, etterfulgt av 40 minutter styrketrening, og lett bevegelighet/mobilitet mot slutten. Seniortrim torsdager har mer fokus på balanse og stabilitet.

HIIT 45

Høyintensiv intervalltrening hvor du får utfordret kroppen i funksjonelle øvelser både med og uten vekt. Her er det mye futt på kort tid, med enkle øvelser med tilpasninger. 

Spinn/Styrke

Starter med en fin og morsom spinning økt med variert populærmusikk med varierende tempo – god rytme og drive. Spinning er bra for kondisjon, styrker de store muskelgruppene i beina og skaderisikoen er veldig lav. Etter spinning utføres styrketrening med fokus på kjernemusklatur,- mage, rygg, armer, bein og samt balansetrening. Styrkeøvelsene gjennomgås som sirkeltrening eller stasjonært. Avslutning med uttøying og avspenning.

Anbefales som prøvetime for deg som ønsker å teste gruppetrening. Våre sprudlende instruktører tar deg i mot med åpne armer!

Spinningtimer

Spinning er en skånsom treningsform med fokus på utholdenhet itillegg til å styrke muskulaturen i beina. Spinningtimene utføres med variasjon i intensitet, intervaller og oppbygging hvor du enkelt kan tilpasse belastning og intensitet selv.  

Løping utendørs

Intervalltrening som tilpasses den enkeltes nivå i selskap med andre løpere. Møt opp utenfor treningssenteret og bli med på en forfriskende løpetur i Alvdal!