Helse- og treningstilbud

Velkommen til vårt treningssenter beliggende på Sjulhustunet i Alvdal

Alvdal Friskliv omfatter styrkerom, spinningsal, speilsal og garderober med dusjmuligheter. Vi har et allsidig tilbud av gruppetimer, personlig veiledning og spesifikke tilbud for ulike grupper og foreninger. Vi har det du trenger for en god treningsøkt. Velkommen til oss!

Styrke- og funksjonell trening

Variert utvalg med apparater for allsidig egentrening, samt et stort utvalg funksjonelt utstyr i vår speilsal. Vi tilbyr også styrketrening i gruppe kombinert med spinning eller sal-aktiviteter.

Gruppetimer

Sprekere sammen! Vi har et variert utvalg gruppetimer tilpasset for hver enkelt. Ved hjelp av enkle bevegelsesmønstre vil du oppnå motivasjon og mestring. Kom i form gjennom ulike timer som styrker kroppen og gir energi!

Personlig trening

Vi tilbyr personlig trening både for deg som er medlem og ikke-medlem. Du kan også kontakte oss for kostnadsfri introduksjonstime og veiledning.

Øvrige aktiviteter og tilbud

Vi tilbyr også faste aktiviteter i samarbeid med ulike foreninger som revmatikerforbundet og LHL. Er du og din forening interessert? Ta gjerne kontakt med oss

Helsetilbud

Vi tilbyr livsstilspakker og enkel veiledning for deg med helseutfordringer. Hos oss kan du også trene på grønn resept ved avtale.